Μετάφραση/Translate

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ/Βιβλιοθήκη: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ του Ανδρέα Ζάκα, (Καθηγητή, Συγγραφέα, Σκηνοθέτη) με θέμα την ΑΓΑΠΗ (21/10/2014)

ΤΡΙΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ  17.30 μ.μ.
https://www.facebook.com/evagelia.artini?fref=ts

joomla and drupal websites counter
Προβολές Ανάρτησης 

Στο Λογοτεχνικό Σαλόνι/Βιβλιοθήκη της Εστίας Νέας Σμύρνης θα γίνει η παρουσίαση τριών βιβλίων του κ. Ανδρέα Ζάκα με γενικό θέμα την Αγάπη.


ΟμιλητέςΗ κ. Ελένη Μουζάκη-Μπουρίτσα, Λογοτέχνης
και ο κ. Παντελής Μπαμπασανίδης.
Αποσπάσματα των βιβλίων θα διαβάσουν Μέλη της θεατρικής ομάδας της «Εστίας Νέας Σμύρνης».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Συνθέτης κ. Βαγγέλης ΑυγέρηςΤο πρώτο βιβλίο της τριλογίας, «ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Μέσα από σκέψεις για τα παιδιά με «ειδικές ικανότητες» αναπτύσσονται παράλληλα οι σκέψεις για την φιλία ανάμεσα σε έναν Συνταξιούχο Καθηγητή και έναν ανάπηρο αθλητή. Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία και φτάνει μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το2004. Εκδόσεις Μαυρίδη, 2004.

Το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΝΕΙΡΑ», όπου μέσα από σκέψεις για τα παράνομα υιοθετημένα παιδιά συγκροτείται μια ιστορία αληθινού έρωτα με έντονα συναισθήματα, που αναπτύσσονται στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Αγγλία. Δύο φτωχά αδέλφια από την πολύπαθη Ελληνική επαρχία και δύο άλλα αδέλφια από μία πλούσια οικογένεια είναι τα κύρια πρόσωπα της ιστορίας. Οι ιστορίες τους κινούνται μέσα σε διαρκείς ανατροπές και εξελίξεις που δεν περιμένεις. Εκδόσεις Ιωλκός, 2006.
 

 

Το τρίτο βιβλίο «ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ» με έντονα συναισθήματα για την φιλία και τον έρωτα, αλλά και συναισθήματα που προκαλεί η προδοσία τους. Φόντο ένα ορεινό χωριό της Κεντρικής Ελλάδας, το πολύβουο Λονδίνο και το πολιτιστικό Δουβλίνο. Μία τεχνητή λίμνη, ένας Καθηγητής Γυμνασίου, ένας γιατρός, μια Καθηγήτρια, αλλά και ένα μοναχοπαίδι συνθέτουν τους βασικούς ήρωες που οδηγούν σε ένα απροσδόκητο τέλος. Εκδόσεις Ιωλκός, 2008

https://plus.google.com/111414337894138887163/posts
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου